Hlavní obsah

Počítače, nebo sluchátka? Apple odhalí nové produkty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na pondělní večer je naplánována slavnostní akce společnosti Apple, na které se budou předvádět nové produkty pro předvánoční trh. Jde v pořadí již o druhou podzimní tiskovku, na té první se ukázaly nové telefony i tablety s logem nakousnutého jablka.

Foto: repro Apple

Pozvánka na tiskovku společnosti Apple

Článek

Akce odstartuje v pondělí v 19:00 středoevropského času. S ohledem na pandemii koronaviru na akci nebudou přítomni žádní návštěvníci ani novináři, místo toho bude americký počítačový gigant celou slavnostní akci streamovat on-line.

Novinky.cz nabídnou z akce živý přenos a textovou on-line reportáž.

Z neutrální pozvánky se ale nedá příliš odhadnout, o čem se vlastně bude mluvit. Zachycuje logo Applu složené ze světelných paprsků modré a bílé barvy.

Záplava novinek od Applu. Odhaleny byly iPhony, iPady i Apple Watch

Internet a PC

Vzhledem k tomu, co bylo k vidění na zářijové akci, lze předpokládat, že příští týden budou hrát prim počítače. Americký počítačový gigant se totiž již loni zavázal, že všechny své počítače postupně přesedlá na čipy z vlastní produkce. Už loni se ukázaly první stroje s procesory Apple M1.

Představit by se mohla také nová sluchátka či reproduktory s logem nakousnutého jablka.

Na zářijové akci si premiéru odbyly čtyři chytré telefony iPhone s číslovkou 13 v názvu, dva iPady a chytré hodinky Apple Watch Series 7. [celá zpráva]

Představení nových iPhonů 13 Pro a 13 Pro MaxVideo: archív výrobce

Představení nových iPhonů 13 a 13 miniVideo: archív výrobce

Chytré hodinky Apple Watch Series 7Video: archív výrobce

Představení nového iPadu miniVideo: archív výrobce

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Levné iPhony 13 zmizely z obchodů

Nový iPhone 13 Pro i jeho větší bratříček 13 Pro Max jsou beznadějně vyprodané již od konce září – lidé je skoupili prakticky hned, jak se objevily na pultech...

Výběr článků

Načítám