Hlavní obsah

Paris Hiltonová pořádá internetovou silvestrovskou párty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Podívat se na letošní silvestrovskou oslavu celebrity Paris Hiltonové (27) nebude jen výsadou šťastlivců s VIP vstupenkou. Bombastický mejdan v Sydney, jehož hostitelství se hotelová dědička ujala, bude možné sledovat živě na internetu za poplatek pěti dolarů prostřednictvím nového australského on-line systému Bongo Virus.

Foto: Reuters

Paris Hilton

Článek

Parisini fanoušci se tak budou moci virtuálně přenést na rozjetou oslavu, která bude jenom pro zvané VIP hosty, a budou tak moci oslavovat příchod nového roku 2009 spolu s nimi.

Kromě Paris se na internetové silvestrovské párty bude podílet také její přítel, rocker Benji Madden, který se postaví za dýdžejský pult. V tiskovém prohlášení k chystané akci se známá pařmenka nechala slyšet, že se oslavy nového roku nemůže dočkat, a že myšlenka internetových párty má velkou budoucnost.

"Nápad, aby se silvestrovská párty živě přenášela za symbolický poplatek prostřednictvím internetové sítě, mě úplně nadchl. Řekla bych, že letošní oslava příchodu nového roku v Sydney nebude mít na světě žádnou konkurenci," uvedla hotelová dědička, která na sklonku minulého roku přivítala ten letošní se svou sestrou Nicky v Las Vegas.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám