Hlavní obsah

Otestujte nový Paint Shop Pro 8

Novinky, Michal Němejc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Jasc Software vydala první veřejnou betaverzi svého grafického editoru Paint Shop Pro 8, který svými funkcemi začíná pomalu konkurovat uznávanému Adobe Photoshopu, jenž se však prodává za několikanásobek ceny editoru Paint Shop Pro.

Foto: Ondřej Kořínek

Frekventovaná ulice Novovysočanská

Článek

Mezi novinky osmé verze patří např. vylepšené uživatelské rozhraní s možností jeho libovolné modifikace, nové kreslící a obrazové efekty, zcela přepracovaná práce s vrstvami, podpora EXIF informací, nástroj pro snadnou úpravu perspektivy objektů, nástroj pro snadné odstranění pozadí z fotografií, podpora skriptů či vylepšený tiskový výstup. Animované ukázky osmi nejvýznamnějších novinek najdete zde.

Máte-li zájem zúčastnit se testování osmé verze grafického editoru Paint Shop Pro, musíte se nejprve zaregistrovat na internetových stránkách společnosti, a následně vám bude umožněno stažení plně funkční betaverze, jejíž používání je omezeno do 24. března 2003. Velikost stahovaného souboru je 37,4 MB.

Reklama

Související témata:

Související články

Užitečné programy, které jsou zadarmo (112.díl)

Se začátkem nového týdne vám přinášíme tipy na tři zajímavé programy, za jejichž používání nemusíte nic platit. Představíme nadstandardně vybavený internetový...

Výběr článků

Načítám