Hlavní obsah

Největší zájem měli lidé na internetu o film Fotograf

Novinky, mif

Největším internetovým skokanem se v kategorii TV pořady, filmy, seriály v lednu stal film scenáristky a režisérky Ireny Pavláskové Fotograf. Jeho děj je inspirován osmi lety života umělce a vášnivého milovníka žen Jana Saudka. Českým internetem ale v minulém měsíci hýbala také další témata – výročí osvobození koncentračního tábora v Osvětimi i novoroční projev prezidenta republiky. Vyplývá to ze statistik vyhledávání společnosti Seznam.cz.

Trailer k filmu FotografVideo: Bioscop

 
Článek

„Na televizních obrazovkách a v kinech nejvíce zaujal film Fotograf, který popisuje život Jana Saudka a který opět rozdmýchal kontroverzi mezi ním a jeho bývalou partnerkou Sárou. Současně lze odtušit i trend mysteriózních televizních detektivních seriálů, hned dva z nich – konkrétně Případ pro exorcistu a Vraždy v kruhu – totiž patřily v lednu k nejvyhledávanějším v této kategorii,“ uvedl PR specialista společnosti Seznam.cz Jakub Šumanský.

Lidé se ale v lednu zajímali také o sport a kulturu. „V rámci zábavních, kulturních a společenských akcí byla nejvyhledávanější Jizerská padesátka, která trumfla i dlouho očekávané zahájení projektu Plzeň – evropské hlavní město kultury 2015, jehož úvodní program nabídl krom jiného i největší dosud viděný videomapping v Česku,“ konstatoval Šumanský.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v lednu 2015 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách skokani.seznam.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani – leden 2015
Osobnosti
1.Eva Jiroušková
2.Khan Bonfils
3.Steve Jobs
4.Karel Zima
Praktické dotazy
1.Čočka na kyselo
2.Eurosport živě na internetu
3.Sportka středa 31. 12. 2014
4.Úplněk 2015
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Jizerská 50
2.Plzeň město kultury program
3.Novoroční ohňostroj Praha
4.Australian Open
TV pořady, filmy, seriály
1.Fotograf film
2.Případ pro exorcistu
3.Velkolepé století 4. řada
4.Líbánky film

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám