Hlavní obsah

Slevy nepřišly zčistajasna. Motorola chystá další novinku s ohebným displejem

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před pár dny zlevnila řada tuzemských prodejců chytrý telefon Motorola Razr, který vedle skládací konstrukce láká také na ohebnou obrazovku. Slevy pohybující se ve výši až deset tisíc korun nicméně nepřišly zčistajasna. Obchodníci se totiž podle všeho snaží zbavit skladových zásob dříve, než bude vydán novější model.

Chytrý telefon se skládacím displejem Motorola RazrVideo: archív výrobce

 
Článek

Motorola se nechala slyšet, že 9. září představí následovníka. Detaily zatím drží pod pokličkou, ale podle všeho by mělo jít opět o skládačku s ohebným displejem. Novinka by navíc měla přinést 5G konektivitu, s pátou generací mobilních sítí si totiž aktuálně nabízený Razr nerozumí.

Vzhledem k tomu, že jsou 5G sítě v Česku ještě v plenkách, může se jevit první generace novodobého Razeru jako zajímavá koupě. Přeci jen aktuálně je k mání za 29 990 Kč, zatímco ještě zkraje letošního roku se prodávala za bezmála 40 tisíc korun.

Skládačka s ohebným displejem od Motoroly zlevnila o tisíce korun

Mobil
Foto: archív výrobce

Motorola Razr (2019)

Foto: archív výrobce

Motorola Razr (2019)

Motorola Razr ohebnou konstrukci využívá k tomu, aby byly proporce zařízení co možná nejmenší. Má 6,2palcový displej s poměrem stran 21:9. Když telefon složíte, můžete využívat druhou 2,7palcovou obrazovku pro zobrazení nejdůležitějších oznámení a rychlou práci s některými funkcemi telefonu.

Konkrétně můžete uskutečňovat hovory, odpovídat na zprávy, platit klepnutím, ovládat hudbu, dělat selfie, používat Google asistenta a přistupovat k přizpůsobeným nastavením, jako je například zapnutí nebo vypnutí Bluetooth, WiFi, hotspotu a dalších – a to vše bez toho, abyste otevřeli váš telefon.

Konstrukce novinky je vyrobena z nerezavějící oceli a odolného skla 3D Gorilla Glass. Po vzoru svých předchůdců, kteří však nebyli vybaveni dotykovými obrazovkami a operačním systémem – šlo o klasické tlačítkové modely, si novinka zachovává velmi tenký a elegantní design.

Foto: mif, Novinky

Motorola Razr (2019)

Foto: mif, Novinky

Motorola Razr (2019)

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Mobilní ikona Razr se odkládá. Na neurčito

Ještě před koncem letošního roku se měla na pultech obchodů objevit nová generace ikonického mobilu Razr a vůbec poprvé v historii značky Motorola s ohebným...

Výběr článků

Načítám