Hlavní obsah

První mobil na světě, který dokáže vyléčit své šrámy, míří do prodeje

Novinky, mif

Již v průběhu příštího měsíce by se měl objevit v prodeji v Evropě první mobil s ohebným displejem od LG. Jedním z největších lákadel modelu G Flex je schopnost vyléčit vlastní šrámy. Upozornil na to server Mashable.

BEZ KOMENTÁŘE: Zakřivený smartphone LG G FlexVideo: archív výrobce

 
Článek

Za jakou cenu se bude LG G Flex nabízet v Evropě zatím výrobce neprozradil. Jisté není ani to, zda se už v průběhu února objeví novinka také na pultech českých obchodů, či zda pouze ve vybraných zahraničních destinacích.

Chytrý telefon G Flex odhalila společnost LG už na konci loňského roku, poprvé si jej lidé mohli osahat až na veletrhu CES na začátku ledna. A už tam bylo podle shlukujících se skupinek lidí poznat, že o tento model bude nebývalý zájem.

BEZ KOMENTÁŘE: LG G Flex se dokáže sám zbavit škrábancůVideo: LG

Není se čemu divit, novinka se pochlubí hned několika přednostmi. Jde o první smartphone na světě, který si dokáže vyléčit své šrámy. Stačí na to pár minut a prakticky žádné oděrky na něm nejsou vidět.

Novinka je prvním chytrým telefonem od společnosti LG se zakřiveným displejem. Šestipalcový dotykový panel je zakřivený podle ohybu tváře, tedy střed displeje ustupuje proti horní a spodní hraně dozadu. To je zcela odlišný koncept, než jaký zvolil Samsung. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Samsung Galaxy Round

Model Galaxy Round má totiž vypouklé bočnice přístroje, což podle jihokorejského elektronického giganta zvyšuje ergonomii jinak příliš velkého telefonu. Zda bude zakřivení u LG Flex využito i k ovládání nějakých aplikací, tak jako je tomu u novinky od Samsungu, zatím není zřejmé.

Výrobce zapracoval mimo jiné na celkové odolnosti modelu LG G Flex. Ohnutý displej je tak možné zcela narovnat a zase vrátit zpět, aniž se zařízení nějak poškodí. Stejně tak by měl smartphone bez újmy přečkat menší pády.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám