Hlavní obsah

Prodej iPhonu se v Česku odkládá na přelom července a srpna

Praha

Uvedení nového multimediálního přístroje iPhone 3GS od Applu na tuzemský trh se odkládá na přelom července a srpna. Původní neoficiální informace od operátorů hovořily o polovině července. Vyplývá to z informací ČTK.

Foto: Novinky

Apple iPhone 3GS

Článek

Operátoři podle informací se zástupci Apple stále vyjednávají a dosud nemají schválené ani ceníky. "Vypadá to na konec července, asi 31.," uvedl zdroj, který si nepřál být jmenován. Stejně jako u předchozího modelu se očekává, že Telefónica O2, T-Mobile i Vodafone přístroj nabídnou zákazníkům ve stejný den.

Nový iPhone je na vybraných trzích k dostání od 19. června. Během prvních tří dnů si jej pořídil přes milion zájemců. Nový model iPhone 3GS nabízí rychlejší přenos dat a větší výdrž baterie, přístroj také umí například pořizovat videozáznamy. [celá zpráva]

Nový iPhone už za necelé čtyři tisíce

V USA jsou nové iPhony připraveny přímo pro použití v síti operátora AT Pokud s ním uzavřou zákazníci dvouletou smlouvu, zaplatí za poslední model 199 nebo 299 USD podle paměťové kapacity, v přepočtu za 3 700 respektive 5 600 Kč.

Nedotovaný iPhone 3G S s kapacitou 16 GB se prodává za 599 USD a 32 GB za 699 USD, tedy v přepočtu přibližně za 11 300 Kč a 13 100 Kč. V Česku chtějí novinku nabízet všichni tři tuzemští mobilní operátoři, jeho cena ale zatím nebyla stanovena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám