Hlavní obsah

Apple za první tři dny prodal přes milión nových iPhonů 3GS

Novinky, Miloslav Fišer

Za první tři dny od uvedení nejnovějšího komunikátoru iPhone 3GS prodala společnost Apple přes milión těchto přístrojů. Podniku se to podařilo, přestože odhady analytiků počítaly se slabším zájmem zákazníků. Vyplývá to ze zprávy společnosti Apple.

Foto: Archiv, Novinky

Apple iPhone 3GS

Článek

Nový iPhone 3GS je v prodeji od minulého týdne od pátku. "Zákazníci jsou pro a iPhone vyhrává," citovala Jobse zpráva Apple, který se měl po půlroční zdravotní pauze v pondělí opět objevit ve firmě. [celá zpráva]

Nejnovější iPhone 3GS přináší především rychlejší chod celého systému a větší výdrž na baterii. Mezi další vylepšení patří také podpora MMS zpráv, multimediální funkce na editaci videa, jednoduché kopírování, vyjímání a vkládání textu, možnost přeposílání zpráv, lupa na obrazovce, vestavěný správce hesel pro přihlášení na vybraných internetových stránkách, nebo rozšířené možnosti rodičovské ochrany.

Nový iPhone už za necelé čtyři tisíce

V USA jsou nové iPhony připraveny přímo pro použití v síti operátora AT Pokud s ním uzavřou zákazníci dvouletou smlouvu, zaplatí za poslední model 199 nebo 299 USD podle paměťové kapacity, v přepočtu za 3700 respektive 5600 Kč.

Nedotovaný iPhone 3G S s kapacitou 16 GB se prodává za 599 USD a 32 GB za 699 USD, tedy v přepočtu přibližně za 11 300 Kč a 13 100 Kč. V Česku chtějí novinku nabízet všichni tři tuzemští mobilní operátoři. Na našem trhu by se měl objevit v červenci, jeho cena pro ČR ale zatím nebyla stanovena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám