Hlavní obsah

O2 postihl výpadek, lidé se nemohli dovolat

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

S nedostupností služeb se mohli potýkat zákazníci O2 v pondělí ráno a dopoledne. Uživatelé si stěžovali, že nemohli telefonovat, a zároveň se jim nikdo nemohl dovolat. Po 11. hodině se nicméně podařilo technikům O2 problém vyřešit. Novinky.cz o tom informovala Kateřina Mikšovská z tiskového oddělení operátora.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Na nedostupnost služeb si stěžovali lidé napříč republikou, například v Havlíčkově Brodě, Praze či ve Frýdku-Místku. „Nemůžu se nikam dovolat a nikdo se nemůže dovolat mně,“ uvedl okolo 10. hodiny na Facebooku uživatel Karel P. Stejné nepříjemnosti řešili i další uživatelé.

Podle O2 se nicméně problém týkal pouze hovorů mezi sítěmi jiných operátorů. „Někteří zákazníci mobilních služeb O2 mohli zaznamenat potíže s dovoláním se do mobilních sítí jiných operátorů a na naše call centrum. Za vzniklé potíže se velmi omlouváme,“ prohlásila Mikšovská.

Podle ní výpadek nebyl plošný, týkal se pouze některých zákazníků. Volání z pevných sítí ani volání na tísňové linky nebyla nikterak dotčena.

„Příčinu výpadku v tuto chvíli analyzujeme,“ uzavřela mediální zástupkyně O2.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám