Hlavní obsah

Nový telefon od Samsungu umí pracovat se dvěma SIM kartami najednou

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ideální řešení pro všechny, kteří jsou kvůli oddělení pracovního a soukromého života nuceni používat dva mobilní telefony, přináší Samsung. Nový mobil s označením D880 totiž umí pracovat se dvěma SIM kartami naráz, a tak dokáže plně nahradit funkce dvou samostatných zařízení.

Článek

Telefon je koncipovaný tak, že obě SIM karty jsou na signálu aktivní, nehraje tedy roli, jestli vám někdo zavolá nebo pošle sms na jednu nebo druhou SIM kartu. Jednoduše přepíná mezi oběma čísly, aniž byste přišli o nějaký hovor nebo sms.

Tento duální telefon se pochlubí rozměry 104 x 51 x 18,9 mm a hmotností 113 gramů. Displej s rozlišením 240 x 320 pixelů dokáže zobrazit až 262 144 barev. Samozřejmostí je dnes již běžná výbava, zahrnující Javu, Bluetooth, WAP 2.0, slot pro paměťové karty typu microSD, FM rádio, nebo 3 Mpx fotoaparát.

Krom klasického internetového připojení pomocí rozhraní GPRS, nabídne Samsung D880 i rychlejší stanadrd EDGE. Vedle MP3 přehrávače je poté nejzajímavější funkcí TV výstup, který dovolí propojit telefon s kompatibilním televizorem. V Česku můžete tuto novinku pořídit za cenu okolo 7 500,- Kč.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám