Hlavní obsah

M Telecom zatím nebude, Telefónica zůstává dál

Novinky, mif

Investiční skupina PPF navrhla minulý měsíc změnit název Telefónica Czech Republic na M Telecom. Na středečním zasedání valné hromady ale nakonec tento návrh nepadne, a tak společnost bude dál používat původní název. Novinkám to potvrdil mluvčí operátora Hany Farghali.

Foto: Václav Lang, Novinky

Článek

„Dnes na valné hromadě nebude majoritní akcionář (skupina PPF, pozn. red.) navrhovat změnu názvu. Pokračujeme s názvem Telefónica Czech Republic,“ uvedl ve středu na dotaz Novinek Farghali s tím, že nic se nemění ani na používání obchodní značky O2.

Podle informací Novinek je však pravděpodobné, že nakonec ke změně názvu skutečně dojde. Stát by se tak mělo v průběhu několika měsíců, nejspíše do konce června.

Skupina PPF nejbohatšího Čecha Petra Kellnera se dohodla na odkupu více než polovičního podílu české a sto procent slovenské Telefóniky loni v listopadu. Akvizice 65,9 procenta akcií vyšla PPF na 63,6 miliardy korun. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Česká Telefónica se má změnit na M Telecom

Společnost Telefónica Czech Republic by měla změnit název na M Telecom, navrhl hlavní akcionář firmy, tedy investiční skupina PPF. O změně názvu firmy bude...

Výběr článků

Načítám