Hlavní obsah

Aplikace Mapy.cz je nově i pro Nokie bez dotykového displeje

Novinky, mif

Česká portálová jednička Seznam.cz uvedla novou verzi aplikace Mapy.cz. Ta je určena pro telefony společnosti Nokia s operačním systémem Symbian, jež nejsou vybaveny dotykovým displejem. K dispozici jsou samozřejmě také verze pro dotykové Symbiany, iPhony, iPady, iPody i telefony a tablety s Androidem.

Foto: Novinky

Mapy.cz v mobilu

Článek

„Aplikaci Mapy.cz si již stáhlo 86 000 Čechů a během prvních pěti měsíců tohoto roku si ji spustili více než 800 000krát,“ uvedla mluvčí Seznamu Irena Zatloukalová.

Mobilní Mapy.cz si mohou užívat majitelé iPhonu od loňského prosince, verze pro Android je k dispozici od letošního dubna. „Nyní, po uvolnění aplikace i pro nedotykové telefony s operačním systémem Symbian, může výhody této aplikace, která snadno najde body zájmu v okolí, již využívat většina Čechů," dodala.

„Podle statistik spuštění naší aplikace Mapy.cz víme, že ji Češi nejvíce užívají o sobotách a nedělích. Nejčastěji hledají nejbližší restauraci, hospodu, či zastávku MHD – toto jsou nejhledanější dotazy. O sobotách zaznamenáváme v dlouhodobém průměru okolo 9000 spuštění, nejmenší aktivitu naši uživatelé projevují ve středu,“ prozradil Ivan Mikula, manažer produktového týmu Smobil.

Aplikace Mapy.cz je dostupná pro více než 170 typů mobilních telefonů a počítačových tabletů. Stáhnout aplikaci Mapy.cz můžete na stránkách Seznamu, nebo přímo v mobilním zařízení na webové adrese m.smobil.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám