Hlavní obsah

Ke kabelové televizi nabídne UPC internetové připojení zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší tuzemská kabelová firma UPC bude bezplatně přidávat pomalý internet o rychlosti 256 kbit/s novým i stávajícím uživatelům kabelové televize. V úterý to uvedl mluvčí František Malina.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

"Internet je bez jakéhokoliv datového limitu. Klient zároveň obdrží UPC mailovou adresu," řekl Malina s tím, že připojení zákazník získá jen na dobu, po kterou si bude předplácet televizní službu.

Pokud zákazník využívá vedle kabelové televize i telefonní službu, nemusí si měnit modem a firma mu internet aktivuje na dálku za 99 Kč. Pokud má pouze kabelovou televizi, zaplatí za doručení a instalaci modemu 299 korun.

Tento měsíc společnost UPC začala nabízet také nový levný internetový tarif 1 M za 197 Kč včetně DPH. Toto neomezené internetové připojení pro nenáročné uživatele dosahuje rychlosti 1024 kbit/s v příchozím (download) a až 256 kbit/s v odchozím (upload) směru.

Vedle nejlevnějšího tarifu nabízí UPC také čtyři internetová připojení Fiber Power s rychlostmi od 10 Mbit/s do 100 Mbit/s. Jejich cena se pohybuje od 490 korun do 1750 Kč. [celá zpráva]

Největší konkurencí pro internet přes kabelovou televizi od UPC je ADSL od Telefóniky O2. Ta aktuálně nabízí dva tarify s rychlostmi osm a 16 Mbit/s. Jejich cena se odvíjí od služeb, které si společně s internetem zákazník objedná, jako je pevná linka, digitální televize nebo mobilní internetové připojení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám