Hlavní obsah

Invex s velkými hráči

Novinky, Antoním Falta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezinárodní veletrh informačních a komunikačních technologií INVEX je letos rozdělen do tří samostatných částí podle typu a zaměření návštěvníků.

Foto: Žaneta Živělová
Článek

Část Classic je určena těm vystavovatelům, kteří se klasickou cestou chystají oslovit a zaujmout potenciální zákazníky z obchodní i státní sféry. Největším vystavovatelem zde bude společnost Microsoft. Pro velké expozice v této části brněnského veletrhu se rozhodly například společnosti Canon, Eurotel, LCS, Abel, PVT, Aktis, Cígler Software a další.

Finanční a marketingový ředitel firmy LCS International Jiří Hub k účasti na Invexu uvedl: "Vzhledem k tomu, že se organizátorům daří přizpůsobovat požadavkům trhu, návštěvníků i vystavovatelů, považujeme veletrh za oborovou událost roku. Firma, která se profiluje jako jedna z vedoucích na trhu, by zde neměla chybět."

Dále veletrh nabídne vystavovatelům a návštěvníkům také části Home a Business. Mezi nejvýznamnější vystavovatele, kteří se zúčastní v této části, patří například Český Telecom, MHM Computer, PER4MANCE, Servodata a další.

"Zatím máme obsazeno o 78 metrů čtverečních více výstavní plochy, než tomu bylo ve stejnou dobu loni," uvedl manažer veletrhu Tomáš Uherek.

Související témata:

Související články

Zájem o internet v červnu klesl

Počet návštěvníků českých internetových serverů v červnu klesl o jedno procento na 3,17 miliónu lidí. Odborníci čekají, že snižování zájmu bude o prázdninách...

Od listopadu budou spamy v EU nezákonné

Evropská unie hodlá zastavit raketově rostoucí počet nevyžádaných komerčních mailů, tzv. spamů, které zahlcují schránky elektronické pošty obyvatel EU.

Výběr článků

Načítám