Hlavní obsah

VoipBuster: Zavolejte si na pevnou zadarmo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním ze známých programů, který díky VoIP protokolu umožňuje volat z internetu do pevných a mobilních sítí, je placený Skype. Konkurenční VoipBuster nabízí volání do pevné sítě zcela zdarma, hovor je však časově omezen na dobu jedné minuty.

Článek

Ještě před několika týdny bylo možné komunikovat s protějškem na pevné lince dvojnásobnou dobu, tedy dvě minuty. Tvůrci programu však posléze délku hovoru zkrátili až na současných šedesát sekund.

Po ukončení hovoru ale není problémem znovu druhé straně zavolat a pokračovat, i když s přestávkami, v načatém tématu. Jestliže chcete využít aplikaci naplno, pak je třeba zaplatit poplatek v minimální výši jednoho eura (asi 30 korun), čímž získáte časově neomezené volání zdarma na pevné linky v ČR. Hovory do mobilních sítí jsou zpoplatněny 0,16 eury za minutu (asi 5 korunami).

Anketa
Budete volat nebo už jste volali na pevnou linku s programem VoipBuster? Hlasujte v anketě uvedené pod článkem.

Instalační balíček programu VoipBuster obsahuje přibližně 4MB dat, výrobce doporučuje operační systém Windows XP/2000, 300MHz procesor, 128MB operační paměti a 10MB volného místa na pevném disku. Pro kvalitní hovor by měla stačit 256kbit pevná linka.

Mimo České republiy můžete také volat na pevné linky Austrálie, Rakouska, Belgie, Austrálie, Rakouska, Belgie, Kanady, Číny, Dánska, Řecka, Angli, USA a mnoha dalších. Je ale nutné znát předvolbu volané země, například pro hovor na území ČR zadáváte +420. 

DOWNLOAD, homepage, 4.35 MB, 9/10

Anketa

Budete volat nebo už jste volali na pevnou linku s programem VoipBuster?
Ano
74,7 %
Ne
25,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1055 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám