Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Chronicles of Riddick: zápasy v černočerné tmě

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po vzoru filmu Černočerná tma vyšel před několika lety pro Xbox herní titul Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, který již v té době nepatřil k nejmladším. Původní plán na upravení hry na novější konzole nabral zpoždění, za které však mohou nyní být hráči jedině vděčni. Videohra Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena totiž není jen obyčejným remakem, ale zcela novým napínavým pokračováním.

Článek

Assault on Dark Athena začíná tam, kde končí události Escape from Butcher Bay. Hlavní hrdina se probudí z umělého spánku a vzápětí zjistí, že něco není v pořádku. Fakt, že se nachází uprostřed pole asteroidů, by nebyl až tak zlý, kdyby tam na něho nečíhal postrach všech galaktických cestovatelů - velký bitevník Dark Athena.

Foto: Archiv, Novinky

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Riddick v novém pokračování samozřejmě neztratí vlastnost vidět ve tmě a opět se dočkáme množství akce, kdy vám k boji nejvíce poslouží tichý nůž, a nebo vlastní pěsti. Kromě vylepšené grafiky přibydou i nové zbraně a nepřátelé.

Foto: Archiv, Novinky

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Hra Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena je již nyní dostupná v našich obchodech. Verze pro televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3 nyní vyjde na 1450 Kč, zatímco za variantu pro PC zaplatíme 900 korun.

Foto: Archiv, Novinky

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Reklama

Výběr článků

Načítám