Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Bioshock 2: V kůži stvůry

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako první díl průlomové hry Bioshock, i díl druhý lze považovat za revoluční počin Art Deco žánru. Tentokrát ovšem z pohledu jiné strany než v díle předchozím. Hlavním hrdinou je tentokrát samotný Big Daddy, obávaná stvůra z prvního dílu.

Článek

Děj hry se odehrává sedm let po díle prvním, kdy noviny na pobřeží atlantického oceánu začnou informovat o záhadných únosech pěti holčiček.

Foto: Archiv, Novinky

Ukázky ze hry Bioshock 2

Spolu s novinovými informacemi se i množí výpovědi námořníků ohledně "prapodivného" červeného světla rychle se pohybujícího pod vodou. Hra není ochuzena ani o zlověstné město Rapture. To se ale za těch pár let docela změnilo, včetně svých obyvatel.

Foto: Archiv, Novinky

Ukázky ze hry Bioshock 2

Hra Bioshock 2 je již nyní k dispozici pro předobjednávky v některých internetových obchodech. Oficiálně by se ale na pultech prodejen měla objevit až letos v září. Verze pro televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3 nyní vyjde na 1600 Kč, zatímco za variantu pro PC zaplatíte tisíc korun.

Foto: Archiv, Novinky

Ukázky ze hry Bioshock 2

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám