Hlavní obsah

Nejpopulárnější aplikace pro iPhone od Apple je česká logická hra Reversi

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle statistik je víceuživatelská logická hra Reversi vyvíjená českou společností Geewa nejoblíbenější aplikací pro chytrý mobilní komunikátor iPhone od Applu. Zaměstnanci společnosti Apple tuto hru rovněž označili za "Staff Pick", tedy hodnou pozornosti.

Článek

Interaktivní aplikace nevyžaduje instalaci speciálního softwaru ani jiný zásah do telefonu a je k dispozici zdarma. Hru Reversi tak mohou hrát proti sobě lidé na různých místech světa, přímo ve hře je k dispozici i textový chat pro komunikaci s protihráčem. Aplikace obsahuje i jednouživatelský režim, kdy soupeřem je samotný iPhone.

„Úspěch betaverze hry Reversi pro iPhone potvrzuje, jak je důležité nabídnout uživatelům víceuživatelské hry bez jakýchkoli překážek (instalace softwaru nebo síťového připojení a podobně),“ říká Miloš Endrle, ředitel společnosti Geewa. „Stačí poslat výzvu SMSkou kamarádovi kamkoliv do světa a za pár sekund již hrajete proti sobě.“

Hru si můžete jednoduše vyzkoušet, když do prohlížeče ve vašem iPhonu zadáte adresu www.geewa.com a logická hra Reversi se objeví v nabídce. Truchlit nemusíte ani pokud iPhone nevlastníte. Věrnou kopii hry pro chytrý mobil si můžete zahrát i ve vašem internetovém prohlížeči.

Reklama

Související témata:

Související články

Test: Nadané dítko AMD Radeon HD 4850

Grafické karty série HD 3000 bojovaly se sokyněmi Nvidia již dlouho, proto přišla na řadu generační obměna. Po technologické stránce sice nepřináší vůbec...

Výběr článků

Načítám