Hlavní obsah

Komiksoví hrdinové ovládnou herní obrazovky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrteční PlayStation Showcase 2021, na kterém se pod taktovkou společnosti Sony odhalovaly nové videohry, udělal radost snad všem milovníkům komiksových dobrodružství. Více jsme se dozvěděli o pavoučím muži, ale také o drsném mutantovi, který vysouvá mohutné drápy ze svých rukou.

Trailer ke hře Marvels Wolverine Video: archív tvůrců

 
Článek

Právě Wolverine byl jedním z největších překvapení celé slavnostní akce. Patrně není potřeba zdůrazňovat, že klíčovou roli bude v tomto titulu hrát jeden z nejdrsnějších X-Menů. První teaser toho ale příliš mnoho neprozradil, a tak zatím nedokážeme říci ani to, do jakého období života Logana bude děj zasazen.

I když to tvůrci nepotvrdili, lze očekávat, že Marvel’s Wolverine bude exkluzivitou výhradně pro PlayStation 5. V tuto chvíli ale ještě nevíme ani orientační datum vydání, bližší informace se evidentně dozvíme až později.

Spider-Man: Miles Morales navazuje na úspěch skvělého posledního dílu

Hry a herní systémy

Dva Spider-Manové

Daleko více toho víme o pokračování příběhu pavoučího muže. Nový díl se bude jmenovat jednoduše Marvel’s Spider-Man 2. Dvojka v názvu je přitom poměrně symbolická, neboť hra nabídne hned dva hlavní hrdiny, po boku Petera Parkera se postaví Miles Morales, společně pak budou potírat zločin v ulicích New Yorku.

Už nyní je jasné, že cestu jim zkříží Venom. Nepředpokládáme však, že by to byl jediný záporák tohoto dílu. Zveřejněná ukázka dává tušit, že se můžeme opět těšit na povedený superhrdinský zážitek, který bude překypovat akcí.

Vydání titulu Marvel’s Spider-Man 2 je naplánováno až na rok 2023, hra vyjde exkluzivně pro PlayStation 5.

Trailer ke hře Marvels Spider-Man 2Video: archív tvůrců

Strážci Galaxie vyjdou ještě letos

Nemusíte se však obávat, že byste museli čekat na nové komiksové trháky dlouhé roky. Tvůrci nám na akci PlayStation Showcase 2021 připomněli, že již příští měsíc – konkrétně 26. října – vychází Strážci galaxie.

Marvel’s Guardians of the Galaxy bude k dispozici pro starší PlayStation 4 i novější PlayStation 5. Rovněž si tento titul zahrají majitelé konzolí Xbox One a Xbox Series S|X. Hra vyjde také na hybridní systém Nintendo Switch a ve verzi pro PC. Cena konzolového titulu činí 1799 Kč, pro PC vyjde na 1499 Kč.

Trailer ke hře Marvels Guardians of the GalaxyVideo: archív tvůrců

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám