Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Imperial Domination - ovládněte kontinent

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Africký kontinent obývaný pouze primitivními domorodci čeká na to, až si ho rozeberou vyspělé státy a svedou na něm nespočet bitev o nadvládu. Přidáte se?

Článek

Velmi zajímavě a celkem originálně pojatá tahová strategie nás zavede do doby, kdy byla Afrika obývána pouze primitivními domorodci, což byla lákavá výzva pro koloniální mocnosti. Vy si vyberete jednu z nich, postavíte základnu někde na pobřeží a budete dělat vše proto, aby se vám podařilo ovládnout co největší území.

Nejdříve je potřeba vybudovat si silné zázemí. To znamená být zadobře s místními, postavit jim sýpky na obilí a jiné prospěšné stavby, abyste si pak jinde a v klidu mohli postavit svá kasárna a vycvičit vojsko.

S tím se pak vydáte do některého z okolních "států". Tam se obvykle nesetkáte s příliš vstřícným přijetím, ale politika cukru a biče dokáže místní přesvědčit, že jinou možnost prostě nemají.

A tak to jde dál a dál, než ve svém snažení narazíte na nějakou nepřátelskou velmoc, se kterou už se bude potřeba vojensky střetnout. Vašim cílem je totiž ovládnout celý kontinent.

DOWNLOAD, homepage, 4.5 MB, 7/10

Reklama

Související články

TerraFire - hrátky s ohněm

Budiž pochválena každá hra, která sestoupí z výšin komerční sféry, a povznese tak většinou nevalnou úroveň freewarové scény. Právě toto je případ TerraFire.

Výběr článků

Načítám