Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Moutain Car – opravdový offroad

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jezdit jen tak po silnici nebo dokonce po okruhu může být zábava, ale časem to zevšední. V té chvíli je na čase vyměnit svůj vůz za ten s pohonem všech čtyř kol a vyrazit do terénu.

Článek

Zde budete mít jeden prozaický úkol – dorazit do cíle. Avšak nevede k němu žádná cesta, žádné dopravní značky vám neukazují směr, a tak je jen a jen na vás, jak se se všemi nástrahami terénu poperete.

:. Moutain Car

A že jich není málo: některá stoupání se nedají vyjet nebo při nich horzí nebezpečí převrácení, prudké sjezdy dokáží z auta udělat neřízenou střelu a nyní – zlatý hřeb večera – nejrůznější propasti, přes něž nevedou mosty.

Proto je nutné je přeskočit. Místa na pořádné rozjetí je však všude okolo zoufale málo, a proto přijde ke slovu takzvané nitro, s nímž můžete dosáhnou vskutku obdivuhodné akcelerace.

:. Moutain Car

Při bližším zkoumání hry bychom našli i jisté nedostatky, kupříkladu jednotlivá auta od sebe mohla být více funkčně odlišená, v trojrozměrném prostoru zase občas kamera nepracuje tak, jak by hráč pokračoval. Ale vzhledem k tomu, že se o zábavu na nějak extra dlouhý čas nejedná, to můžeme s klidem přehlédnout.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám