Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Sawoid – inovativní Arkanoid

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že v oblasti odrážení míčku pohyblivou destičkou už se nedá vymyslet nic nového? Tato hra vás vyvede z omylu.

Článek

Základní princip sice zůstává stejný: ve spodní části obrazovky se pohybuje vámi ovládaná plošinka, se kterou musíte ovládat míček neustále létající sem a tam a to tak, abyste s ním zničili kostičky v horní části.

:. Sawoid

Tolik suchá definice, ale vězte, že v tomto zpracování bylo změněno prakticky vše, co bylo možné a originál zde poznáte jen stěží. Asi nejmarkantnější je záměna kostiček za roboty. Ti ovšem jen tak pasivně nečekají na místě, než dostanou ránu, ale aktivně se brání. Někteří se snaží utéci, jiní mají zvýšenou odolnost (takže potřebují více zásahů) a další dokonce opětují palbu!

:. Sawoid

K tomu si přičtěte neuvěřitelné množství bonusů, které vypadávají prakticky z každé zničené jednotky. Všechny však nemají pozitivní přínos, mnoho z nich dokáže uškodit. Závěrem pak musíme zmínit perfektní grafiku.

:. Sawoid

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Epéé – šermujte o život

Střety v počítačových hrách se obvykle neobejdou bez těch nejmodernějších až futuristických technologií. Zkusme se od nich na chvíli oprostit a užít...

Výběr článků

Načítám