Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Dream Cars – zábavné závody

Novinky, Radovan Blažek

Co takhle spojit simulátor obchodu a závodění? Obojí má sice své mezery, ale celek je to docela zajímavý.

Článek

Asi už tušíte, že simulátor obchodu bude směřovat někam do těch vod, kde už se prohání tisíce virtuálních servírek běhajících jak fretky mezi stoly a kuchyní. Tentokráte se však posuneme o něco výše – budeme prodávat auta a dokonce je i vyrábět.

Zprvu se tak ujmete kontroly nad dvěma děvčaty – jedna se stará o nahánění zákazníků, ta druhá pak vzadu v dílně sestavuje auta. Princip hraní je tak stejný jako u oněch zmiňovaných restauračních simulátorů: vyslechnout si zákaznické požadavky a v časovém limitu jim vyjít vstříc. Cílem je pak během kola nastřádat dostatek peněz.

Samo o sobě by to asi byla nuda, a tak se obchodní činnost pravidelně střídá se závoděním. Ale už asi tušíte, že tady něco podobného Need for Speed nenajdete: všechno to připomíná spíše jednoduchou flashovou hříčku, kde stačí auto navádět pomocí myši mezi překážkami na dráze. Tolik rozlitého oleje se jen tak nevidí.

Celkově tak Dream Cars nijak nevyčuhují nad standard, na který jsme u Gametopu zvyklí: hezká grafika s citem pro detail a nepříliš originální náplň.

Reklama

Související články

Videohra Lost City of Z – výlet do přírody

Nebudou to ovšem české luhy a háje, nýbrž rovnou povodí Amazonky v celé své kráse a monumentálnosti. Když se zde ztratíte, najít cestu zpátky není jen tak.

Výběr článků

Načítám