Hlavní obsah

Videohra Lost City of Z – výlet do přírody

Novinky, Radovan Blažek

Nebudou to ovšem české luhy a háje, nýbrž rovnou povodí Amazonky v celé své kráse a monumentálnosti. Když se zde ztratíte, najít cestu zpátky není jen tak.

Článek

Tím už jsme si prozradili skoro celý příběh. Ten spočívá v hledání ztraceného sourozence právě v této odlehlé části světa. Možná se už těšíte, že při tom budete po džungli pobíhat s kulometem a granáty, ale bohužel tomu tak není.

Tato hra se totiž nalézá na úplně opačném konci spektra. Řadí se do zástupu podobných titulů od MyPlayCity, kde je hlavním úkolem hledat na celé velké obrazovce jeden malý a obvykle dobře zastrčený předmět. Samo o sobě to není žádná velká sláva, ale je zde pár aspektů, které hře přidávají na atraktivitě. Tím prvním je spolupráce s National Geographic. Použité fotografie a tím i celé prostředí tak odpovídá této známé značce a značně vystupuje nad ostatní tituly tohoto druhu. I samotní programátoři se snažili a prakticky každou úroveň tak následuje zábavná mezihra.

Jste-li fanoušci tohoto druhu her, pak před sebou máte vrchol celé sezóny. Pro všechny ostatní je to jen takové hezké nenáročné hraní vhodné k ukrácení dlouhé chvíle při čekání na telefon.

DOWNLOAD, homepage, 90 MB, 6/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám