Hlavní obsah

HRA: Twin Towers - originální klon Tetrisu

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když v této hře budeme mít co dočinění s padajícími kostkami, nebude to taková nuda, jak by se mohlo zdát. Impuls novosti totiž titulu vdechnou obyčejné dvojramenné váhy.

Článek

Ano, váhy, které dnes v obchodně nebo v lékárně jen tak neuvidíte, se stanou alfou a omegou vaší hráčské existence. Na jejich misky musíte totiž skládat z nebe padající kostky tak, abyste dosáhli hladiny označené červenou čárkou. Zní to možná jednoduše, ale jako vždy v tom vězí nějaké ty háčky.

Prvním z nich je nestejná hustota a tím pádem i hmotonost jednotlivých kostiček. Zvláště pozor si dejte na ty černé, protože jsou neuvěřitelně hmotné a jedna dvě celou váhu zvrhnou a vaše snažení pak může začít nanovo.

Pak tu máme ještě mince, na něž už nelze nic dalšího položit, anebo obligátní bomba, která zlikviduje špatně naskládané kostky. Víc toho moc není a odlišností následujících úrovní už jsou jen rychleji padající kostičky.

I tak je Twin Towers příjemným a originálním osvěžením v moři nudných logických her bez nápadu.

DOWNLOAD, homepage, 3,7 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Trampoline - kdo neskáče, není Čech!

Sportovních titulů mezi hrami zdarma moc není a co teprve simulaci skákání na trampolíně, tu jsme tu snad neměli vůbec. Tedy až dodnes - a vůbec to není taková...

HRA: LadyBug 2k6 - beruška v bludišti

Máte rádi PacMana? Tak to se vám určitě bude líbit jeho napodobenina, která přichází s mnohem propracovanějším a zábavnějším herním systémem.

HRA: KGB Hunter - zničte je všechny!

Pro milovníky nenáročných her tady dnes máme jeden podařený kousek, kde jako řidič obrněného vozu musíte zničit vše, co vám přijde do cesty.

Výběr článků

Načítám