Hlavní obsah

HRA: Texas - postřílet je do jednoho

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ocitnete se v roli barmana. Do lokálu proudí davy lidí, ale vy se na ně kupodivu neusmíváte, ba naopak vytáhnete z pod pultu zbraň a začnete do nich střílet. Jste totiž na divokém západě.

Článek

Podle úvodního popisů a screenshotů okolo (po kliknutí na ně se vám ukáže větší obrázek) je jasné, že se jedná o další klon inspirovaný Moorhuhnem. Vaše myš se tak změní na zaměřovač a zhruba na dvou obrazovkách, mezi nimiž se můžete přesouvat scrollováním, musíte střelit do všeho co se jen pohne. Tentokráte to nejsou bezbranní opeřenci, ale naopak velmi agresivní kovbojové.

Kromě ubývajícího času tak pro vás představuje nebezpečí i ubývající zdraví. To si ale můžete částečně vylepšit chytáním nejrůznějších věcí, které vypadávají ze zastřelených protivníků. Můžete si tak nejenom vylepšit zdraví, ale například prodloužit čas kola, zvětšit kapacitu zásobníků anebo získat úplně novu zbraň.

Grafika sice nijak zvlášť pohledná není, ale jako klikací zábava na ukrácení dlouhé chvíle taková hra plně postačuje.

DOWNLOAD, homepage, 4.9 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Typeball - sportujeme na klávesnici

Baseball není zrovna sportem, se kterým bychom se setkávali každý týden, a proto docela zaujme pokus o jeho počítačové zpracování. Vžijete se tak do role...

HRA: NaaC - zuřivá akce

V uzavřené aréně jste jen vy a vaše zbraň s neomezeným počtem nábojů. Po chvíli začnou odevšad vylézat nejrůznější brouci, mnozí větší než vy sami. Není...

Výběr článků

Načítám