Hlavní obsah

HRA: Junior Bowlang - něco pro děti

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebudeme si nic nalhávat, dnešní hra je určena dětem a docela silně pochybuji, že zaujme i někoho odrostlejšího. Pokud tedy potřebujete nějak zabavit svou ratolest, pak je tu nenásilný a dokonce poučný titul, který vám v tom může pomoci.

Foto: Petr Pokorný

Bohuničtí hasiči oslavili 115. výročí založení svého sboru.

Článek

I když je grafika strohá, je docela roztomilá. Hlavním hrdinou je zde jakési kuře, které se pohybuje při pravém okraji obrazovky nahoru a dolů. V hřišti nalevo od něj se na zemi náhodně objevují terče, do nichž je zapotřebí strefit se fotbalovým míčem.

Musí se tedy nastavit úhel hodu, jeho intenzita, a následně vypálit. Za úspěšný zásah obdržíte body, které se přičtou k času - jakmile byste ale dosáhli nuly, končíte.

Ze začátku se hra zdá býti docela obtížná, jde jen o to zvyknout si na to, jakou intenzitou je třeba kam míč hodit a úhel pak můžete mít nastaven konstantní. Jak už jsem říkal, tohle je opravdu záležitost pro malé pařánky, kdokoli odrostlejší u toho nevydrží více jak dvě minuty.

Reklama

Související články

HRA: Gusanos - akční červi pro dva

Pokud máte náladu na něco akčnějšího a máte po ruce spoluhráče, pak byste si rozhodně neměli nechat ujít akčnější klon Wormsů s názvem Gusanos. Krom toho,...

HRA: Tango Strike - akčně-strategická řežba!

Dnes tady máme jeden starší kousek, jehož hratelnost je ale téměř dokonalá. S protiteroristickou jednotkou čítající tři muže budete řešit nebezpečné situace...

HRA: Push Push Penguin - tučňáci útočí

Chcete-li se na pár minut odreagovat s roztomilou hrou, která nám svým zimním vzezřením ladí s počasím venku, pak máte možnost. V bludišti můžete prohánět...

Výběr článků

Načítám