Hlavní obsah

FIFA 13 způsobila dvanáct procent rozchodů v Británii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Počítačové hry partnerství nestmelují. Rozhodně ne ty fotbalové, což dokazuje i průzkum ze Spojeného království. Tam totiž minulý měsíc za dvanácti procenty ze všech rozchodů byla počítačová hra FIFA 13.

FIFA 13 trailer

 
Článek

Průzkum byl uskutečněn mezi více než 12 stovkami Britů, kteří se v posledním měsíci rozešli s partnerkami či partnery. Více než každý desátý tvrdí, že to byla počítačová hra FIFA 13, která se stala příčinou rozpadu milostné romance.

Z těchto dvanácti procent se 43 procent naštvalo na to, že protějšek hrál hru častěji. V 87 procentech případů to byli muži. Nicméně stále je nejčastějším důvodem k rozchodu nevěra, minulý měsíc v Británii stála za rozpadem vztahu u šestatřiceti procent párů.

Foto: EA Sports

Počkej, neblbni, kam běžíš?!

Za uplynulých 16 ročníků prošla FIFA neskutečnou evolucí. Byly etapy, kdy byly konkurenční simulátory silnější, to už je však řádka let. FIFA 13 je oproti předchozímu ročníku velkým skokem dál. Finesky naučené za minulá léta vám tentokrát budou ze značné části k ničemu.

Hráči kontrolují balón jinak, vše působí reálněji, přesné kombinace jsou komplikovanější a k tomu všemu rozhodčí předvádí psí kusy, jakoby vypadli z naší Kaprligy.

Začněme tedy tím, co činí hru FIFA 13 reálnější - detaily, které vás rozčilovaly na předchozím ročníku, jsou doladěny. Přesnější driblink tentokrát umožňuje luxusně obcházet hráče v soubojích jeden na jednoho. Týmy brání realističtěji a zejména patřičně podle svého ratingu.

Foto: EA Sports

Správně načasovaný výskok před hlavičkou je klíčem ke gólové šanci.

Nyní je již neskutečný rozdíl, zda má hráč rating 80 či 85. Cítíte každičký bodík ratingu navíc. Zpracování balónu již není samozřejmostí, ale něčím, co vám dokáže způsobit opravdu horké chvilky. A dát gól lobem už není samozřejmost. Je to pekelně komplikovaná záležitost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám