Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: What Makes You Tick! – adventura jak má být

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když příznivci adventur dnes spíše živoří, tu a tam se objeví kousek, který jim vrátí optimismus, že tento druh her ještě úplně nevymřel. Přesně tak jako tato hra.

Článek

Jednoduchá zápletka: někam přijíždíte a máte někoho najít. To samo o sobě není nijak zajímavé, ale brzy poté, co se pustíte do pátrání, se začnou dít podivné věci, což vaši práci ještě víc ztíží.

Nastupuje tedy klasické rozmlouvání o tom či onom s každým, kdo jde zrovna okolo, sbírání všeho možného a následného kombinování. Zkrátka a dobře přesně to, co si představujete pod pojmem adventura.

:. What Makes You Tick!

Tento druh her je přímo závislý na atmosféře, kterou se jim podaří vytvořit. I zde můžeme What makes you Tick! ohodnotit kladně – ručně kreslené obrázky vypadají nejdříve trochu uměle, ale jakmile se začne stmívat, dostanou ten správný nádech.

Můžeme se tedy shodnout na tom, že titul by rozhodně neměl uniknout pozornosti milovníků adventur, stejně tak dobře, jako se může zalíbit i ostatním hráčům.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Orbiter – výlet do kosmu

Stát se kosmonautem je určitě sen každého malého kluka a u některých přetrvává až do dospělosti. Nyní si tento sen můžete vyplnit s velmi realistickým...

Hrajeme zdarma: Cyber Skunk #7 – pořádná akce

I když tato hra by spíše zasloužila nálepku „demo“, protože v ní najdeme všehovšudy jedinou úroveň, její rozsah i obsah jsou takové, že vám nabídnou dostatek...

Výběr článků

Načítám