Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Cyber Skunk #7 – pořádná akce

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když tato hra by spíše zasloužila nálepku „demo“, protože v ní najdeme všehovšudy jedinou úroveň, její rozsah i obsah jsou takové, že vám nabídnou dostatek zábavy. Tak proč ji nezkusit?

Článek

Podobných výtvorů od firmy Cyber Skunk Picture jsme tu měli už několik, vždy se jednalo pouze o prezentace jejího enginu. Ten se pomalu vyvíjí kupředu, ale změny v sedmém díle jsou spíše jen kosmetické a zahrnují novou zbraň (ostřelovací pušku) a možnost dělat si poznámky na kousky papíru.

:. Cyber Skunk #7

Takže tu máme jednu úroveň, v ní spoustu nepřátel, teroristy počínaje a zmutovaným hmyzem konče a docela citelný nedostatek munice. Proto budete muset každou ránu vážit a ještě ke všemu dobře mířit. Naštěstí to jde s již zmiňovanou odstřelovačkou docela dobře.

:. Cyber Skunk #7

I když je úroveň docela dlouhá, na celé odpoledne to rozhodně není. Ale i tak ze hry zůstává docela příjemný pocit.

:. Cyber Skunk #7

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Tower – stavíme věž

Říká se, že v jednoduchosti je síla. Pokud ano, můžeme tuto hru považovat za hodně silnou (a tedy dobrou), protože zde nejde o nic složitějšího, než postavit...

Výběr článků

Načítám