Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Hot Racing 2 – zběsilé závodění

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motoristické tituly patřily dříve v kategorii freeware k nedostatkovému zboží, situace se však postupně zlepšuje. Dopomáhá tomu i tato hra s přiléhavým názvem.

Článek

Hot Racing 2 je klasickou ukázkou hry na pomezí simulátoru a arkády. Nejdříve si sice vybíráte mezi různými auty s odlišnými parametry, ale už po prvním odjetém kole zjistíte, že jediné, co rozhoduje, je rychlost. Vaši protivníci se nikterak nesnaží a kdyby byli živí, tak by se o nich dalo říct, že je závodění ani moc nebaví. Seřadí se jeden za druhého jako ve frontě na banány a nevzrušeně pokračují do cíle.

:.Hot Racing 2

Naopak pochvalu si zaslouží tratě – jejich množství a rozmanitost jak prostředí, tak jejich profilů. Většina tratí se jede jednou tam a podruhé v protisměru a celkem se tak dočkáte padesáti různých závodů. Ty si můžete vybrat jak náhodně, tak se jich účastnit jednoho po druhém a sbírat body.

:.Hot Racing 2

Pro oživení se tu a tam na trati vyskytne nějaký bonus. Ten vám například udělí lepší akceleraci, zbrzdí soupeře a nebo vás zneviditelní.

:.Hot Racing 2

Celkově vzato před sebou máme docela dobrou závodní hru. Škoda jen, že nebylo více zapracováno na umělé inteligenci, jejíž nízké výkony kazí jinak poměrně zajímavý dojem ze hry.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Cyber Skunk #7 – pořádná akce

I když tato hra by spíše zasloužila nálepku „demo“, protože v ní najdeme všehovšudy jedinou úroveň, její rozsah i obsah jsou takové, že vám nabídnou dostatek...

Výběr článků

Načítám