Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Grammar Nazi – jazykový boj

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnešní hra bude v mnohém netradiční. Který jiný titul například prověří znalost anglického pravopisu?

Článek

Experimentální – to je adjektivum nejčastěji pojící se s hrami tohoto autora. A ani tentokrát nás nenechal nudit se u nějakého tuctového titulu. Vše se totiž odehrává na jedné obrazovce, v jejíž horní části se jako obrovská žížala kroutí boss, jehož musíte zničit. Ptáte se jak?

:. Grammar Nazi

Žádným střílením, ale obyčejným psaním a to anglických slov. Určitě si říkáte, že to není nic těžkého, protože pár anglických slov vytáhne z rukávu skoro každý. Ale abyste byli úspěšní, musíte je napsat co nejdelší, v čem může právě ležet kámen úrazu. Stačí jediný překlep a nejen že to nepomůže, ale dokonce uškodí.

:. Grammar Nazi

Obecně vzato se nejedná o žádnou převratnou záležitost, tzv. typingové hry se tu a tam objeví. Pokud patříte mezi jejich příznivce, pak vězte, že toto je jeden z povedenějších kousků.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Azteca - kuličkové orgie

Zumu nebo Luxor asi není třeba blíže představovat, protože obě dvě hry najdete snad na všech možných platformách včetně mobilů. Teď tu máme jejich freeware...

Výběr článků

Načítám