Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Alien Wars – pořádná vesmírná střílečka

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpracovat nějakou vesmírnou střílečku může být hodně tvrdý oříšek. Když se to nepodaří, zůstane za vámi jen nepodařená slátanina a napodobenina. To se naštěstí v tomto případě nestalo.

Článek

Jedním z nezbytných stavebních kamenů dobré vesmírné střílečky je zdařilá grafika. Musí působit neokoukaným dojmem, být do detailu prokreslená a hodně dynamická. Jakmile získá hráč pocit, že už se třetí úroveň dívá na stejné pozadí, je už jen kousek od toho, aby hru vypnul a navždy odinstaloval. Ne tak u Alien Wars – mnohdy zapomenete i bojovat, jak budete fascinovaně sledovat to hemžení okolo. Hodně detailů vzdáleně připomíná Starcraft, hlavně pak hlavní bossové.

:. Alien Wars

:. Alien Wars

Alien Wars vás nenechají ani na chvíli se nudit. Neustále se něco odněkud valí, přibývají nové a nové bonusy. To s sebou nese i jeden rozporuplný fakt – hra je poměrně těžká. Nečekejte žádné rozehřívací nebo výukové levely. Hned od začátku se ocitnete v té nejhustší bitevní vřavě a je jen na vás, jak obstojíte.

:. Alien Wars

DOWNLOAD, homepage, 7 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Rooms - čarodějné pokoje

Milovníkům logických her přinášíme lahůdku, která řádně prověří jejich šedou kůru mozkovou. Svou roli při tom sehrají i kouzla a čáry.

Hrajeme zdarma: A-Ball – zajímavý Arkanoid

Toto je přesně ten druh her, které jen tak nepřestanou bavit. Stačí jim nadprůměrná grafika a nepříliš vysoká obtížnost a tisíce spokojených hráčů jsou...

Výběr článků

Načítám