Hlavní obsah

Nová mikrovlnná trouba se jednoduše připojí k počítači pomocí USB

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Takřka každý počítač je v dnešní době vybaven univerzálním rozhraním USB, pomocí něhož můžeme připojit tiskárnu, fotoaparát, nebo mobilní telefon. Tím ale soupis příslušenství rozhodně nekončí. Společnost Heinz například vyrobila miniaturní mikrovlnnou troubu, která se připojuje právě pomocí USB portu v počítači. Uvedl to britský list Daily Mail.

Foto: Novinky

Mikrovlnná trouba do počítačového USB portu

Článek

Mikrovlnka Heinz Beanzawave je podle informací výrobce určena pro zaměstnance ve velkých firmách, kteří tráví celé dny v kancelářích. Ke svému počítači si jednoduše troubu připojí, aby si mohli o pauze ohřát svůj oběd, aniž by museli opustit své pracoviště. Výrazně se tak prý zvýší produktivita jejich práce.

Příruční mikrovlnná trouba navíc nezabere na stole příliš místa. Má totiž rozměry pouhých 19 x 16 x 15 centimetrů. Napájí se přímo z počítačového USB portu. Využít ji však můžete na rychlou svačinku i na cestách, neboť dokáže pracovat i na baterii.

Foto: Novinky

Mikrovlnná trouba do počítačového USB portu

Mikrovlnná trouba prozatím není ve volném prodeji. Bylo vytvořeno jen několik málo kusů pro testování přímo ve společnosti Heinz. Podle vyjádření zástupců společnosti by se ale novinka měla začít prodávat po celém světě ještě během letošního roku. Cena nebyla zatím uveřejněna.

Do USB portu se kromě praktické mikrovlnky dají zapojit i takové věci, jako je například osobní raketomet. Ten se jednoduše pomocí USB připojí k počítači. V něm pak pomocí klávesnice ovládáte otáčení, míření a samozřejmě i výstřely. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Nejšílenější USB klíčenky na světě

Nejdůležitější součástí počítače jsou pro většinu z nás data. Ať už mluvíme o fotografiích, hudbě nebo dokumentech, někteří z nás přenášejí data na praktických...

Výběr článků

Načítám