Hlavní obsah

Největší LED televizor na planetě vyrábí Sharp

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Psal se rok 2010 a společnost Sharp jako první začala vyrábět 3D displej, u kterého uživatelé nepotřebují ke sledování speciální brýle, jako u konkurence. Nyní se tento výrobce pochlubí dalším nej – vyrábí sériově nějvětší LED televizor na světě.

Foto: Novinky

AQUOS LC-80LE632U

Článek

Nový televizor AQUOS LC-80LE632U od společnosti Sharp má úhlopříčku 80 palců, tedy více než dva metry. "Naše televize AQUOS nabízí pro maximální televizní zážitek více než dvojnásobně větší plochu obrazovky než 55palcová televize," uvedl John Herrington, prezident americké společnosti Sharp Electronics Marketing.

Foto: Novinky

AQUOS LC-80LE632U

"Na trhu se jí v tuto chvíli opravdu nic nevyrovná. Spotřebitelé chtějí ploché televizory s většími obrazovkami pro intenzívnější divácký prožitek a to je přesně to, co zde Sharp nabízí," dodal Herrington.

Panel nabízí Full HD rozlišení (1920 x 1080 obrazových bodů) a vylepšenou technologii řízení pixelů, která minimalizuje světelné ztráty. Novinka je vybavena také herním režimem Vyper Drive, jenž eliminuje zpoždění obrazu z herních konzolí na televizní obrazovce.

Společnost Sharp zatím neprozradila, kdy se televizor AQUOS LC-80LE632U začne prodávat, ani jaká bude jeho cena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám