Hlavní obsah

IFA 2019: Brány největšího evropského počítačového veletrhu se otevřely

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Úderem deváté hodiny oficiálně odstartoval v sousedním Německu největší veletrh spotřební a výpočetní techniky IFA 2019. Návštěvníci z řad široké veřejnosti si tak mohou na berlínském výstavišti prohlédnout technické novinky, na které budou výrobci lákat v průběhu druhé poloviny letošního roku – především tedy v lukrativní předvánoční sezóně.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Novinky z veletrhu IFA v BerlíněVideo: Reuters

 
Článek

Novinářské dny se nicméně konaly ještě před oficiálním zahájením veletrhu. Díky tomu již některé novinky nejsou nyní tajemstvím. Například Asus se pochlubil nejvýkonnějších notebookem na planetě, Acer zase vyšperkované progamingové křeslo a Logitech šikovný bezdrátový set, se kterým je možné ovládat více počítačů najednou.

Letošní ročník veletrhu IFA bude možné navštívit až do středy 11. září, kdy se definitivně brány berlínského výstaviště uzavřou.

Notebook Asus ProArt StudioBook OneVideo: archív výrobce

Myš Logitech MX Master 3Video: archiv výrobce

Klávesnice Logitech MX KeysVideo: archiv výrobce

Herní křeslo Acer Predator Thronos AirVideo: archív výrobce

Loňský ročník byl na novinky opravdu bohatý, stěžejní novinky na něm odhalili prakticky všichni výrobci ze všech koutů světa – dohromady bylo vystavovatelů více než 1800. Na největší technologickou akci v Evropě dorazilo přes 244 000 návštěvníků.

Loňský ročník byl svým způsobem specifický. Velká část výrobců totiž vsadila na novinky, které cílí především na hráče. Vedle honby za co nejvyšším výkonem se podniky snažily prostřednictvím nových technologií především vtáhnout hráče více do děje jednotlivých titulů.

Více se o loňském ročníku dozvíte v našem dřívějším článku.

Foto: Stefanie Loos, Reuters

Strop složený z obřích televizorů na veletrhu IFA.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám