Hlavní obsah

Do finále Křišťálové Lupy se probojovaly Novinky.cz i pořady a služby Seznam.cz

Zpravodajský web Novinky.cz se letos dostal mezi nominace v anketě Křišťálová Lupa, a to v kategorii Zpravodajství a publicistika. Úspěšné byly i pořady a služby Seznam.cz, jako je historický pořad Krvavá léta z produkce Streamu (kategorie Online video), Honest Guide od Janka Rubeše a Honzy Mikulky (Cena popularity, Online video) či stálice této ankety, kterými je oblíbená aplikace Mapy.cz (kategorie Nástroje a služby).

Foto: Lupa.cz

Ilustrační foto

Článek

O vítězi rozhodnou hlasy veřejnosti, která může pro svoje favority hlasovat na webu ankety až do 30. října.

Dokumentární cyklus Krvavá léta z produkce Streamu připomíná podstatné události našich moderních dějin. Spisovatel a nakladatel Jiří Padevět, který pořadem provází, divákům přibližuje více i méně známé příběhy, které utvářely naši historii.

Všechno, co chtěli turisté vědět o Praze, ale báli se zeptat, přináší pořad Honest Guide. Janek Rubeš a Honza Mikulka ukazují nástrahy měst a přinášejí různé tipy, které v běžném průvodci nenajdete.

Služba Mapy.cz svým uživatelům umožňuje vyhledat atraktivní místa v jejich okolí, poskytuje tipy na zajímavé výlety, ať už pěšky, na kole, nebo autem. Samozřejmostí je i doporučování nejbližších restaurací, hotelů nebo zastávek městské hromadné dopravy. Mapy.cz prostřednictvím počítače nebo mobilního telefonu denně využije 750 tisíc lidí. Nově se Mapy.cz spojily s webem Booking.com a nabízí rezervaci ubytování po celém světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám