Hlavní obsah

Dell zahájil prodej vlastních tiskáren

Novinky, Michal Němejc (michaln@seznam.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká firma Dell Computer začala nabízet pod svou značkou inkoustové a laserové tiskárny, které v nabídce Dellu nahradí doposud nabízené tiskárny značek HP a Lexmark.

Foto: HZS Kladno - Lukáš Vejvar

Tragicky vyhlížející nehoda, byla jen cvičením

Článek

Společnost Dell vstupuje na trh tiskáren s jednou inkoustovou tiskárnou a třemi modely laserových tiskáren ve firemních šedostříbrných barvách. Firma přitom chce nabídnout tiskárny s nízkou pořizovací cenou a zároveň nízkými náklady na provoz.

Nejlevnější tiskárnou v nabídce je Dell Personal All-in-One A940 s cenou $109. Tato barevná inkoustová tiskárna nabízí rozlišení 4800x1200 dpi a rychlost tisku až 17 str./min černobíle a 12 str./min. barevně.

Ceny laserových tiskáren začínají na $289 za model Personal Laser P1500 s rozlišením 600 dpi a rychlostí tisku 19 str./min. Tiskárna je standardně vybavena 16 MB paměti rozšiřitelnými až na 144 MB.

Nové tiskárny sami upozorní na nízký stav toneru či cartridge a nabídnou uživateli objednávku přes internet. Pokud u laserových tiskáren pošlete výrobci zpět prázdnou tonerovou kazetu, dostanete výraznou slevu na nový toner.

Tiskárny pro Dell vyrábí firma Lexmark a jejich kompletní nabídku najdete na stránkách Dellu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám