Hlavní obsah

Česká výstava IT v pohybu nabídne novinky ze světa výpočetní techniky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od dob Invexu v České republice citelně chybí veletrh výpočetní techniky, kde by se zájemci o nové technologie a produkty z první ruky dozvěděli, co se v tomto stěžejním odvětví v poslední době urodilo. Napravuje to výstava IT v pohybu, což je putovní akce, která v rámci veletrhů a výstav představuje horké novinky v technologicko-informačním oboru.

Foto: Profimedia.cz

Na výstavě IT v pohybu si budou moci návštěvníci technologické novinky osahat.

Článek

„Letošní jarní díl se bude konat v rámci veletrhu Motocykl 6. až 9. března ve výstavním areálu Incheba Expo v pražských Holešovicích a dává si za úkol prezentovat českému publiku informační trendy a nové produkty v návaznosti na jejich celosvětovou premiéru na veletrhu CES,“ řekl Jan Hlavín z firmy Mironet, která pořádá výstavu společně s Inchebou.

Na výstavě už potvrdily účast například společnosti Acer, Lenovo, Samsung, HP, ASUS, Nikon, Xiaomi, ZOPO, ZTE, Mironet.

Pod názvem IT v pohybu se podle Hlavína skrývá série přednášek, soutěží, zábavného programu a v neposlední řadě stánkové prezentace jednotlivých výrobců a velkých „ryb“ v oboru.

„Výstava si klade za úkol premiérově představit technologické novinky, o kterých se český spotřebitel měl doposud šanci dozvědět pouze z reportáží ze zahraničních veletrhů,“ doplnil Hlavín.

Program budou tvořit zejména prezentace aktuálních vlajkových lodí nejdůležitějších výrobců. O těch se bude mluvit v rámci série přednášek, ale nejen to. „V rámci stánkové výstavy si návštěvníci budou moci čerstvé technologie doslova ‘osahat‘,“ slibuje Hlavín.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám