Hlavní obsah

BT spustí kombinovanou službu pro mobilní i pevnou síť

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská společnost BT Group ve středu představila novou kombinovanou telefonní službu, která zákazníkům umožní přepínat na jednom přístroji mezi pevnou a mobilní sítí. Firma se tak snaží čelit odlivu hovorů od pevných linek k mobilním sítím.

Článek

Nová služba BT Fusion se zaměří na zákazníky, kteří chtějí být při pobytu doma či v kanceláři připojeni k pevné síti a při odchodu se automaticky přepojit na mobilní síť.

"Poprvé bude moci spotřebitel dostat to nejlepší z obou světů v jedné službě, která bude kombinovat vymoženosti a rysy mobilních telefonů s cenami a kvalitou pevných linek," prohlásil Ian Livingston, šéf hlavní spotřebitelské divize BT Retail.

Společnost hodlá zahájit provoz služby BT Fusion nejprve se 400 spotřebiteli a v září provést její širší zavedení. Služba bude využívat telefony americké společnosti Motorola.

Firma BT doufá, že mobilní telefony umožňující levné volání přes pevné linky podpoří její tržby. Bývalý telekomunikační monopol totiž čelí ostré konkurenci ze strany mobilních operátorů.

Reklama

Výběr článků

Načítám