Hlavní obsah

Tipsport bude konkurovat Sazce vlastní loterií

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Firma Tipsport spustí 11. července číselnou loterii, která bude konkurovat Sportce, kterou provozuje společnost Sazka. Nová loterie bude mít název Tipsportca.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Číselné loterie připravují i další sázkové kanceláře, které se dosud specializovaly spíše na kurzové sázení: Fortuna, Chance a Synot Tip.

V nové loterii mohou lidé sázet na pobočkách Tipsportu, poprvé se bude losovat 17. července, lidé mohou sázet od pondělí 11. července.

Lidé mohou tipovat šest z 36 čísel, vyhrají, pokud uhodnou alespoň tři. Pokud nikdo nezíská první cenu, bude se převádět do dalších kol losování. Čísla se budou tahat vždy v neděli v pobočce firmy v Berouně.

Fortuna v závěsu

Dne 18. července by měla odstartovat rovněž nová loterie Lotto Fortuny. Společnost chce především nabídnout větší možnost výher, poměr proto bude 1 : 4, zatímco Sazka nabízí poměr 1 : 50. Jeden sloupeček loterie bude za dvacetikorunu a výhry budou rozděleny do devíti pořadí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám