Hlavní obsah

Student Agency stoupl za první pololetí obrat o více než třetinu

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Skupina Student Agency podnikatele Radima Jančury vykázala za letošní první pololetí růst obratu o 35 procent na 2,85 miliardy korun v porovnání se stejným obdobím loňského roku. Počet zaměstnanců vzrostl přibližně o 30 procent na 1300. Uvedl to mluvčí společnosti Aleš Ondrůj.

Článek

„Na tomto růstu obratu se ve většinové míře podílel prodej zájezdů a dovolených,“ připomněl Ondrůj s tím, že posílily i další aktivity – prodej letenek či autobusová doprava.

Za celý rok 2011 skupina Student Agency odhaduje obrat ve výši 5,5 miliardy korun, což je o miliardu více než v roce 2010.

Na růstu počtu zaměstnanců se podílel mimo jiné nábor „nových tváří“ pro vlakového dopravce RegioJet. „Ten startuje v září a již nyní podepsal pracovní smlouvy s více než 100 zaměstnanci na pozicích palubního personálu, strojvedoucích, prodejců jízdenek či dispečersko-řídicího aparátu,“ doplnil Ondrůj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám