Hlavní obsah

Sázkař přišel na neúspěchu KDU-ČSL o 90 tisíc

Novinky, Tomáš Holý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní parlamentní volby do Sněmovny přitáhly velkou pozornost sázkařů, kteří na víkendové klání vsadili více než osm a půl miliónu korun. Kvůli překvapivému výsledku voleb však přišlo mnoho lidí o nemalé peníze. Vyplývá to z údajů sázkových kanceláří Chance a Tipsport.

Foto: Kateřina Šulová , ČTK

Odstupující předseda KDU-ČSL Cyril Svoboda

Článek

Příkladem může být sázkař z Prahy, který dal 90 tisíc korun na to, že křesťanští demokraté postoupí do Sněmovny. Přestože převážná část předvolebních průzkumů o jejich postupu do parlamentu nepochybovala, kvůli volebnímu debaklu sázkař prohrál. Tipsport v tomto případě vypsal kurz 1,4:1.

„Neuspěl také sázkař v Karlových Varech, který vsadil 30 tisíc na Jiřího Paroubka, že bude předsedou vlády,“ uvedl mluvčí sázkové kanceláře Tipsport Jiří Hadrava s tím, že na Paroubka jako budoucího premiéra byl vypsán kurz 1,65:1.

Kromě proher nechyběly také statisícové výhry. „Velkou radost měl jistě sázkař z Prostějova, který díky ČSSD svých 600 tisíc korun rozmnožil na 800 tisíc,“ komentoval Ondřej Rajšner z Chance. Podle něj většina lidí sázejících na letošní volby prodělala, bookmakeři byli úspěšnější.

Zajímavý vklad přijal také Tipsport, jehož klient vsadil na několika tiketech tři čtvrtě miliónu korun. „Většina sázek mu vyšla, ale jelikož sázel na velmi nízké kursy, jeho celková výhra tak není vysoká,“ uzavřel Hadrava.

Reklama

Výběr článků

Načítám