Hlavní obsah

Mlékárna Otinoves po karanténě obnovuje výrobu

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otinoves

Většina zaměstnanců Mlékárny Otinoves na Prostějovsku je zdravých, prošla opakovaně testy na covid-19 s negativním výsledkem a může se vrátit do práce. Už o víkendu tedy mlékárna udělala všechna přípravná opatření. Celý provoz i podniková prodejna prošly důkladnou sanitací a dezinfekcí a v pondělí obnoví chod. Otevře i podnikovou prodejnu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační snímek

Článek

„Začínáme standardní ranní směnou a prodejnu otevíráme v obvyklém čase,“ potvrdila Právu v neděli ředitelka Mlékárny Otinoves Hana Zouharová.

Jediný výrobce sýru Niva na Moravě přerušil výrobu 8. května. Od té doby bylo všech zhruba pět desítek zaměstnanců doma v karanténě. S pozitivním testem na covid-19 ale naštěstí zůstala jen pětina zaměstnanců. Část z nich je nyní již také negativních.

V mlékárně na Prostějovsku se rozšířil covid-19

Koronavirus

„Za nás za všechny děkuji kolegům z Olmy a Mlékárny ve Valašském Meziříčí, našemu starostovi Petru Kolářovi a starostům obcí, kteří nám pomáhali, jak se dalo. A také všem lidem, kteří nás podporovali na sociálních sítích a byli s námi solidární,“ shrnula ředitelka Zouharová dění uplynulých 14 dní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám