Hlavní obsah

Ještě jste se nezaregistrovali do soutěže o auto?

Novinky, BOSSA.CZ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek – V investiční soutěži společnosti BOSSA, do které se můžete pořád přihlásit, se hraje o luxusní hybridní vůz Honda CRZ. Změřte si své síly s ostatními investory a otestujte si své investorské dovednosti!

Foto: BOSSA.CZ

Ilustrační foto soutěže

Článek

Právě probíhá teprve první kolo soutěže. To bude trvat až do 19. října. V tomto kole investujete na tzv. demo účtech. Jedná se o virtuální peníze, případný zisk nebo ztráta se tedy projeví pouze na vašem monitoru, nevznikají žádné reálné závazky. Tak proč neotestovat své investorské schopnosti?

Pětadvacet nejúspěšnějších pak dostane 10 000 Kč a automaticky postoupí do 2. kola. Úspěch a ziskovost v této soutěži neurčuje, jestli soutěžíte tři, dva nebo jeden týden. Na FOREXu je možné i za několik dnů dosáhnout lepších výsledků než za pár týdnů. Vše záleží jen a jen na vaší šikovnosti.

Nezapomeňte, že kromě již zmíněných 25 nejúspěšnějších se hraje každý týden o tradera týdne, který také automaticky postoupí do 2. kola s 10 000 Kč.

Pokud nebudete mezi nejúspěšnějšími, kteří postoupí z prvního kola a dostanou 10 000 Kč pro soutěžení v druhém kole, můžete se do druhého reálného kola zapojit tím, že si otevřete reálný soutěžní účet. Tady už začne přituhovat. Bude se totiž hrát naostro. V reálném prostředí s reálnými 10 000 Kč. Kromě hlavní ceny se hraje o finanční odměny a notebooky. Tak proč to nezkusit?

Pro zapojení do soutěže je zapotřebí jenom vyplnění svých údajů do registračního formuláře na webových stránkách společnosti BOSSA. Po akceptování soutěžních podmínek vám přijde e-mail s přihlašovacími údaji do obchodní platformy. Pak už zbývá jen zkoušet vaše nejlepší investiční strategie a snažit se být mezi nejlepšími obchodníky. Podívejme se jak na to.

Další video manuály vám mohou pomoci s otevřením a zavřením obchodu, nastavením grafu a orientací v prostředí soutěžní platformy.

Jak zadat pokyn na nákup investičního instrumentu se dovíte pod odkazem – Umístnění pokynu.

Jak zavřít pozici vám prozradí video manuál s názvem Uzavření pozice.

S nastavením grafu vám pomůže sekce Přizpůsobení grafu a nastavení.

Základní orientaci v platformě získáte pod odkazem Kotace, Grafy, Zůstatek, Historie účtu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám