Hlavní obsah

CK Fischer pohltila "exkluzivní" Marco Polo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Společnost Atlantik FT, které patří i cestovní kancelář Fischer, koupila většinový podíl v cestovní kanceláři Marco Polo. Obě cestovky spojí. Marco Polo organizuje exkluzivní zájezdy do exotických zemí.

Foto: Vratislav Konečný

předsunutá bašta

Článek

"Cestování do exotických destinací začíná získávat velkou oblibu a dokonce bych řekl, že bude hitem následujících let. Lidé už totiž byli na dovolené ve většině evropských turistických destinací a chtějí objevovat nová, vzdálenější místa," řekl výkonný ředitel Fischera Jiří Jelínek.

Dosavadní ředitel kanceláře Marco Polo Jan Papež uvedl, že se na spolupráci těší a je rád, že podnik bude moci uplatnit své zkušenosti v jedné z největší cestovek v ČR.

Společnost Marco Polo International vznikla v roce 1990. Nabízí zájezdy (i na míru) například na Srí Lanku, Kubu, Seychely. Co se týče obratu, byla to jedna z největších kanceláří na českém trhu, co do počtu klientů byla naopak jedna z nejmenších. Kancelář má pobočku v Praze, Českých Budějovicích a Jíčíně.

Anketa

Byli jste už někdy na dovolené v exotické zemi?
Ano
36,3 %
Ne
63,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 832 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám