Hlavní obsah

Za Babiše bylo Babišovi líp, vítali odpůrci šéfa ANO ve Slaném

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Troubení a pískání provázelo další předvolební mítink předsedy hnutí ANO Andreje Babiše, který tentokrát zamířil do Slaného. Ve středu odpoledne tam na něj čekalo odhadem několik desítek příznivců i odpůrců, kteří dávali hlasitě najevo svůj obdiv či nesouhlas.

Mítink Andreje BabišeVideo: Novinky

 
Článek

Na průběh akce dohlíželi policisté spolu se členy antikonfliktního týmu, kteří chladili vášně, jež mezi oběma tábory propukly.

Z tábora Babišových odpůrců, vybavených transparenty s nápisy jako „Za Babiše bylo Babišovi líp“ či „Stbák“, se ozývalo troubení na trubky, pískání na píšťalky či rachot hrkaček.

Foto: Novinky

Spor účastníků mítinku Andreje Babiše

Po vystoupení ve Slaném se ještě Babiš se svým týmem přesunul do nedalekého Kladna, kde podle itineráře zveřejněného na stránkách hnutí ANO jeho předvolební cesty po republice skončily.

Podobně jako tomu bylo při některých předchozích Babišových mítincích, také tentokrát došlo i na konfrontaci tváří v tvář mezi stoupenci a odpůrci expremiéra.

„Kolik je ti roků, ty starej blbe?“ osopil se při mítinku v Kladně jeden důchodce na druhého. Oslovený pak vykřikl na Babiše, ať si svého fanouška „uklidní“. Incidenty však byly pouze slovní a obešly se bez násilí.

Babiš ve Slezsku: Strhávání transparentů, plivance a nadávání dětem

Domácí

Babiš odmítá, že by jeho setkávání s lidmi, na něž vyrážel svým obytným vozem popsaným volebními slogany, bylo kampaní před prezidentskými volbami. Cesty označuje za kampaň před volbami komunálními a senátními.

Foto: Novinky

Mítink Andreje Babiše

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám