Hlavní obsah

Vlaky mezi Prahou a Kralupy nabírají zpoždění, několik spojů bylo zrušeno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Porucha trakčního vedení komplikuje v pátek ráno u Prahy provoz desítek vlaků včetně mezinárodních spojů. Několik osobních vlaků na trati Praha - Kralupy nad Vltavou vůbec nevyjelo.

Foto: archiv deník Právo

Ilustrační foto

Článek

V noci na pátek byl sice obnoven provoz po jedné koleji, vlaky ale stále nabírají zpoždění. Na svém webu o tom informovaly České dráhy (ČD) a Pražská integrovaná doprava (PID).

Porucha se stala již ve čtvrtek pozdě večer v úseku Libčice nad Vltavou - Roztoky u Prahy. ČD předpokládají, že její odstranění potrvá až do dnešního podvečera, konkrétně do 18:00. Čas je ale pouze orientační.

„Termín úplného obnovení provozu bude aktualizován dle vývoje oprav,“ uvedl dopravce. Pracovníci Správy železnic na odstranění poruchy pracují.

Vlaky dálkové dopravy nyní kvůli poruše nabírají zpoždění až 20 minut. Kompletní přehled spojů, kterých se omezení dotkne, uvádějí ČD i PID na svých webech.

Popadané stromy omezily ve dvou krajích provoz vlaků, na východě platí varování před silnými bouřkami

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám