Hlavní obsah

Velký přehled novinek na autosalonu v Paříži

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třicátého září se otevřou pro veřejnost brány pařížského autosalonu. Na výstavní ploše se představí celkem 374 vystavovatelů z různých zemí světa. Mezi nimi budou samozřejmě převažovat francouzské firmy. Najdeme zde však i mnoho dalších jako jsou tuningoví specialisté, firmy vyrábějící doplňky, automobilky malé, velké i exotické. Pro návštěvníky přinášíme kompletní přehled všech zajímavých vozů, které zde budou vystaveny.

Článek

V tabulce vám přinášíme kompletní přehled novinek, které můžete shlédnout na pařížském autosalonu. Zahrnuty jsou pouze automobilky a jejich hlavní lákadla. Na každém stánku však jistě naleznete i mnoho dalších zajímavostí, jako jsou malé facelifty, nové motory či tuningové speciality.

Kliknutím na jednotlivé modely v tabulce se dostanete na zvláštní článek, ve kterém automobil podrobně představujeme.

Přehled novinek na autosalonu v Paříži

Značka

Model

Alfa Romeo

Audi

BMW

Citroën

Dodge

Fiat

Ford

Great Wall

Honda

Hyundai

Chevrolet

Kia

Landwind

Land Rover

Lancia

Lexus

Mazda

Mercedes-Benz

Mitsubishi

Nissan

Opel

Peugeot

908 RC [k]

Renault

Seat

Subaru

Suzuki

Škoda

Toyota

Volkswagen

Volvo

[k] = koncept

:. Kliknutím na náhled obrázku jej zvětšíte do původní velikosti

Jak na autosalon?

Pokud chcete navštívit autosalon, jeďte na náměstí Place de la Porte de Versailles, u kterého se výstaviště nachází. Doporučujeme ale spíš se přiblížit městskou hromadnou dopravou na zastávku Porte de Versailles ležící na lince 12, o kousek dál je zastávka Balard na lince 8. K výstavišti také jedou přímé autobusy č. 39 a 80. Vstup pro dospělého je 12 euro.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám