Hlavní obsah

V Praze se kvůli uzavírce Sokolské opět tvoří kolony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Uzavírka Sokolské ulice v Praze v úterý ráno opět komplikuje dopravu v centru metropole. Na magistrále se ve směru od Prahy 4 opět tvoří kolony. Sokolská by měla být částečně otevřena kolem poledne, omezení by mohlo zcela skončit navečer. Do té doby musí řidiči jezdit objížďkou přes Legerovu a Rumunskou ulici.

Foto: TSK Praha

Ucpaný Nuselský most v úterý ráno

Článek

Vodovodní potrubí v Sokolské ulici v centru Prahy prasklo v noci na pondělí. Ulice pak byla zcela uzavřena. Po celé pondělí se tak na magistrále tvořily až několikakilometrové kolony, a to i po odpoledním zprovoznění objížďky. [celá zpráva]

Objížďka vede Ječnou do Legerovy ulice, která proto byla dočasně rozdělena na dva jízdní směry, každý o dvou pruzích. Zpět na Sokolskou se řidiči vrátí Rumunskou ulicí.

BEZ KOMENTÁŘE: V centru Prahy praskl vodovodVideo: Jaroslav Soukup, Novinky

Od úterního rána na magistrále opět stáli řidiči v kolonách, hlavně od jihu Prahy k místu uzavírky, na ulici 5. května a Nuselském mostě. Hustý provoz byl ráno také v Legerově a Ječné ulici. Na Wilsonově ulici na sever od místa uzavírky, kde v pondělí také vznikaly kolony, byl po 08:15 provoz zatím bez větších problémů.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Dělníci nad výkopem v Sokolské ulici.

Okolo poledne budou podle mluvčího Pražských vodovodů a kanalizací Tomáše Mrázka v Sokolské otevřeny levé jízdní pruhy ve směru z centra, zbytek silnice by mohl být zprovozněn již v podvečer. Kvůli poruše potrubí bylo bez vody zhruba 150 odběratelů v části Sokolské ulice a v ulici Na Bojišti. Dodávky byly obnoveny v pondělí večer. Městské hromadné dopravy se havárie vodovodu dotkla jen minimálně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám